facebook pixel

Over ons

De meest betrouwbare kapper. Voor iedereen, altijd.
Dat is waar wij ons iedere dag met onze ± 100 haarstylisten in 17 salons dagdagelijks voor inzetten.

Er zijn ruim 30.000 kapsalons in Nederland en toch gaat er overal van alles mis. Wist je dat iedere kapsalon, per jaar gemiddeld 20% van hun klanten ontevreden ziet vertrekken naar een andere kapper?

Zoveel ontevreden klanten. Dat kan niet meer. Het is daarom dat wij AEDEN begonnen zijn.

Na het succesvol runnen van meer dan 500 kapsalons, met meer dan 3000 medewerkers, vonden wij dat het tijd werd voor een kapsalon waar je altijd tevreden bent.

Het is daarom dat wij bij AEDEN 4 garanties in het leven geroepen hebben:

Over Ons
  • Prijs = Prijs

Hoe vervelend is het dat je nooit exact weet wat je gaat betalen als je naar de kapper gaat? Als er al een prijslijst hangt, staat er overal ‘vanaf’ bij en weet je dus nog niets. En was je er al eens eerder, dan kan het zomaar zijn dat je bij je volgende bezoek een hele andere prijs betaalt. Niet bij AEDEN. Onze prijslijst is de kortste prijslijst in de gehele branche en al onze prijzen gelden voor iedereen, ongeacht gender, haarlengte, haardikte of leeftijd en zijn compleet all-in. Nooit meer een verrassing aan de kassa dus. Hier kun je op vertrouwen.

  • 14 dagen tevredenheidsgarantie

Soms merk je pas na een paar dagen dat je haar toch niet helemaal lekker valt of dat je nieuwe look toch niet helemaal lekker dagdagelijks mee te leven is. Geen probleem, bij AEDEN kun je ook dan nog terugkomen en maken we het kosteloos alsnog compleet naar jouw wens. Voel je ook zeker niet bezwaard om dat te doen. Wij leven voor 100% klanttevredenheid en lossen het heel graag direct voor je op. En uiteraard mag je hierbij kiezen welke haarstylist dit mag doen.

  • Afspraak = afspraak

Ken je dat? Je hebt een afspraak om 11 uur bij de kapper, je zorgt dat je er zeker op tijd bent omdat je stipt om 12 uur weg moet en dan blijkt dat ze nog met een andere klant bezig zijn en je nog moet wachten tot tien over 11? Dat kan natuurlijk niet. Daarom zeggen wij, bij AEDEN is afspraak = afspraak. Heb jij een afspraak om 11 uur, dan ben jij om 11 uur aan de beurt. Dat is pas prettig. Uiteraard werkt dit alleen als al onze klanten ook stipt zijn, dus vragen wij hen om op hun beurt ook op tijd te komen. Anders kunnen we hun plekje niet garanderen.

  • Enkel de allerbeste producten

Als je het meest betrouwbaar wil zijn moet je ook de kwaliteit kunnen garanderen… En dat kunnen wij! Wij werken enkel met de allerbeste producten van Kérastase, Redken en L’Oréal en trainen meer dan wie dan ook. Wij hebben, o.a. met L’Oréal, enkele honderden trainingen uitgewerkt voor onze haarstylisten en een systeem gemaakt, waarbij zij meer kunnen verdienen, naarmate zij meer trainingen succesvol afronden. Hierdoor ben jij verzekerd van een kapper met ontzettend veel trainingservaring. Ook kunnen zij meer verdienen door een hoge gemiddelde review-score te behalen. Klantvriendelijkheid is bij ons dus echt een way of life.

Je ziet, bij AEDEN zijn je haren in écht goede handen.

Ervaar het zelf en probeer AEDEN jouw eerste keer met 10% behandelkorting!