facebook pixel

Yes, we zijn AEDEN!

juni 23, 2021
We Zijn Aeden

Per 1 Juli vind je AEDEN op wel 17 plekken in Nederland!

 

Waar staat AEDEN voor? Wij willen met AEDEN de meest betrouwbare kapper van Nederland zijn.

Hoe gaan wij dit doen?

Allereerst uiteraard door meer te trainen dan wie dan ook. Wij hebben, o.a. tezamen met onze partner L’Oréal, enkele honderden trainingen uitgewerkt waar onze medewerkers uit kunnen kiezen. Ook kunnen zij meer verdienen, naarmate zij meer trainingen succesvol afronden, waardoor u verzekerd bent van een kapper met veel trainingservaring.

Onze medewerkers worden daarnaast ook afgerekend in hun bonus op de reviews die zij ontvangen. Klantvriendelijkheid is bij ons dus ook echt een way of life.

Ook zal je in iedere salon een fotohoek aantreffen waarin wij voor- en na foto’s maken voor in uw persoonlijke klantenfile, zodat wij tijdens ieder bezoek kunnen bespreken wat u wel en niet goed vindt en vond en hoe wij uw haar telkens nog mooier kunnen maken.

Met het gebruik van haarscanners zullen wij telkens bekijken wat de toestand van uw haar is en tezamen met u bepalen wat uw hoofdwens is en hoe wij die met onze expertise en professionele producten kunnen verwezenlijken.

Ook mag u op onze punctualiteit rekenen. Een afspraak om 14u bij AEDEN is een afspraak om 14u en niet om 14:10u (uiteraard rekenen wij hierbij ook op uw punctualiteit).

Bij AEDEN is de prijs die je op onze prijslijst hebt gezien ook altijd de prijs die je betaalt. Wij doen niet aan toeslagen voor langer haar, moeilijker haar, gender of welke andere reden dan ook waarvoor je bij kappers meer betaalt. Al onze behandelingen zijn inclusief álles dat nodig is om tot het mooiste resultaat te komen. ‘Vanaf’ prijzen of extra’s kennen wij dan ook helemaal niet.

Ook willen wij onze salon weer de gezelligheid geven van kapsalons van weleer, waarin de kapsalon een home away from home was, waar klanten en kappers onderling spraken over allerhande onderwerpen en er diverse leuke events waren.

Bij AEDEN organiseren wij iedere maand leuke events, zoals een haarvlecht-cursus om uw dochter(s) de perfecte vlechten te bezorgen, het nemen van de beste profielfoto met hulp van een professionele visagist & fotograaf en avonden waarop wij de nieuwste haartrends presenteren. Ook stimuleren wij actief gezelligheid tussen gasten en onze medewerkers in onze salons. De gezelligheid waar wij allen weer naar hunkeren na deze lange, saaie coronatijd!

 

Kom langs en ervaar zelf onze kwaliteit!