facebook pixel

Weg met dat droge zomerhaar!

juni 22, 2021
Droog Zomerhaar

Heb je iets te enthousiast genoten van de zon en voelt je haar droog aan? Dan zijn hier dé tips om het te verzorgen en te herstellen, maar ook om dit de volgende keer te voorkomen!

How to handle; droog haar

Is jouw haar droog en stug geworden door het heerlijke zonnen op het strand? Geen paniek, dit kan met onze professionele producten snel aangepakt worden. Wat een goede basis is, is een voedende shampoo. Waarom? In normale shampoos zitten vaak veel parfum- en zeep stoffen die aangemaakt zijn met water waardoor het haar kan uitdrogen. Normaal geen ramp, maar met de uitdroging van de zon daarbovenop, kies je beter voor een voedende shampoo.

Wat daarnaast zeker niet mag ontbreken na het wassen is een conditioner. Dit sluit de schubbenlaag waardoor je haar heerlijk zacht en gevoed aan voelt.
Extra care tip: Gebruik wekelijks een masker om je haar nóg sterker en gladder te maken.

Wat veel mensen niet weten is dat maskers een andere werking hebben dan conditioners! 
Het product voelt al dikker aan en is beter te gebruiken op handdoek droog haar dan natter haar. Het haar staat namelijk meer open als het droger is waardoor het product echt naar binnen kan dringen. Minimaal 10 minuten later inwerken en met water spoelen en je hebt je wekelijkse thuis behandeling weer gehad. Je haar zal je dankbaar zijn!

Goodbye bad (summer)hairdays!