facebook pixel

Haarcontouring is hier!

juni 22, 2021
haarcontouring

Je hebt vast gezien hoe makeup contouring je hele gezicht kan veranderen? Sterren als Kim Kardeshian weten perfect de sterktes van het gezicht eruit te brengen met contouring en de mindere plekken slim te verdoezelen. En als je op, YouTube zoekt naar extreme contouring zie je hoe je jezelf zelfs een compleet nieuw gezicht kan geven. Maar zeg nou zelf, heb jij hier dagelijks tijd voor? Of überhaupt zin in? 

Wij zien je liever puur zoals je bent en halen contouring liever uit je haar!! Makkelijk, snel en het meest effectief voor jou. 

Maar wat is dat dan, haarcontouring?

Net als bij make-up, is het een techniek waarbij primair gekeken wordt naar je gezichtsvorm en hoe we jouw beste features verder kunnen ondersteunen. Wij leggen met haarcontouring bepaalde accenten door licht en donker effecten op de juiste manier toe te passen in je haar. Zo kunnen wij jouw haar en gezicht op een natuurlijke manier perfect vormgeven.

Heb jij een ovaal gezicht? Dan kunnen wij met het gebruik van een diversiteit aan kleuren diepte en textuur bij je creëren. 

Neigt je gezicht meer naar een ronde vorm? Dan gebruiken we het liefst lichtere kleuren langs je haargrens en contouren om je gezicht juist iets langer te laten lijken. Door donkere effecten toe te passen in de lagere gebieden kunnen we je gezicht iets meer een puntige vorm geven. 

Bij een meer langwerpige vorm worden vooral donkere tinten aangebracht bij de aanzet van je haar. Hierbij worden vanaf je oren juist lichte tinten gebruikt om je gezicht iets korter en slanker te laten lijken.

Wat hebben we nog meer? Bij een iets meer vierkant gezicht gebruiken wij een mix van diverse donkere en lichte tinten. Harde lijnen in je gezicht worden hierdoor juist verzacht en tegelijkertijd creëren we veel meer diepte en textuur. Heb jij een hartvormig gezicht dan kunnen we het mooi uit laten komen door juist lichtere kleuren aan te brengen rondom je kaaklijn en oren. Door een mix van lichte en donkere tinten te gebruiken geven we het gezicht zo een iets meer ovale vorm.

Kijk maar hoe fraai haarcontouring kan werken!:

Haarcontouring

Ook iets voor jou?

Ervaar het zelf en probeer AEDEN jouw eerste keer met 10% behandelkorting!

Maak vandaag nog je afspraak in één van onze salons!